Az égbolt Chile felett

A csillagos éjszaka megunhatatlan téma. El tudom nézni hosszan az ilyen videókat...

0 Tovább

Gejzírvilág

Chilében az Andokban található több, négyezer méterrel a tengerszint felett az El Tation gejzírmező. Több, mint nyolcvan aktív gejzír alkotja, és népszerű turistalátványosságnak számít. Az utóbbi években szóba került a forró víz energetikai hasznosítása, de a természeti értékekért aggódók ezt hevesen ellenzik. A gejzírekről Owen Perry készített hangulatos fotósorozatot, aki a különleges formákat és színekeet is meg akarta örökíteni.

0 Tovább

Foci az esőerdőben

A brazíliai világbajnokság egyik helyszíne Manaus, Amazonas állam székhelye, ami az Amazonas és Rio Negro folyók találkozásánál épült fel. Az agglomerációban több, mint két millió ember él. A várost még a 17. század végén alapították, jelenleg is némileg el van zárva az ország többi részétől, hiszen az esőerdő közepén helyezkedik el. Innen indulnak el a túrák az érintetlen dzsungelbe, ami gyakorlatilag karnyújtásnyira van.

A városban épült fel a vb egyik új stadionja, de ahogy az ország más részén, úgy itt is éles a kontraszt az ultramodern stadion és a szegénynegyedek lepusztulsága közt.

Favela amazônica

Fascinating life in the streets of Manaus

Porto de Manaus - Amazonas

City of Manaus and the Black river - Brazil (1)

Teatro Amazonas / Amazon Theatre - Manaus, Amazonas

Centro Antigo de Manaus - Amazonas

Teatro Amazonas - (Manaus)

Teatro Amazonas

Panorama view of the sky (Manaus, Amazon, Brazil)

Manaus Noturna

Cityscape

Favela de Manaus

Manaus

Aerial view of Manaus

Aerial view of Manaus

Rio Negro - Manaus, Amazonas

2 Tovább

A lenyűgöző Patagónia

Tőlünk csak kevesen juthatnak el erre a fantasztikus szépségű helyre, ezért jó érzés beletekinteni ebben a remek time lapse videóba.

0 Tovább

Hegycsúcsok az Andokban

A Cordillera Huayhuash Peruban található. Az Andokban elnyúló 30 kilométeres hegyvonulat hat legmagasabb csúcsa 6000 méter felé nyúlik, de sok némileg alacsonyabb csúcs is meghódítható. A ritkán lakott terület híres a túrázók körében, de a meredek hegyfalak komoly kihívást jelentenek mindenki számára. Ám aki rászánja magát, csodálatos élménnyel gazdagodhat, az égbe nyúló hegyek között különleges szépségű gleccsertavakat is találhatnak.

Jahuacocha Lake Panorama

Paso San Antonio-Huayhuash Trek-Peru

Huayhuash Panorama

Shades of blue on the Huayhuash Trek in Peru

Jirishanca - 6094 mts.

Panorama Laguna Carhuacocha

Cordilheira de Huayhuash - Peru

Yerupaja Sunrise at Carhuacoacha Lake

Laguna Mitucocha y Nevado Jirishanca

View into the Quebrada Sarapococha from Cerro San Antonio - Day 5 on the Huayhuash Trek in Peru

Campamento en Huayhuash

Summit Light at Sunrise, Yerupaja

Lakes-Paso Siula-Huayhuash Trek-Peru

Huayhuash

Huayhuash Trek

Descending from San Antonio Pass looking towards "Touching the Void" base camp.

Huayhuash Mtns Camp, Peru

0 Tovább
«
123

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Google hirdetés

Google hirdetés

Hirdetés

Címkefelhő

európa (104),timelapse (58),tenger (49),ázsia (47),északamerika (38),usa (37),város (33),hegy (30),afrika (23),(23),sziget (21),folyó (17),délamerika (12),uk (11),épület (10),norvégia (10),ausztrália (9),hollandia (9),video (8),japán (7),izland (7),franciaország (7),kastély (7),kanada (7),templom (7),erdő (7),kína (6),spanyolország (6),svédország (6),vízesés (6),karib (5),barlang (5),vulkán (5),horvátország (5),híd (5),belgium (5),lengyelország (5),oroszország (5),vietnam (4),írország (4),indonézia (4),délafrika (4),finnország (4),sivatag (4),skócia (4),magyarország (3),litvánia (3),videó (3),mexikó (3),roncs (3),thaiföld (3),újzéland (3),vonat (3),törökország (3),alaszka (3),svájc (3),olaszország (3),görögország (3),chile (3),németország (3),brazília (3),egyiptom (2),mozambik (2),anglia (2),űr (2),honduras (2),izrael (2),fülöpszigetek (2),óceánia (2),kolumbia (2),kanáriszigetek (2),gleccser (2),út (2),skandinávia (2),szobor (2),málta (2),vár (2),ukrajna (2),település (2),portugália (2),bali (1),szudán (1),nepál (1),burkina faso (1),retró (1),costarica (1),mianmar (1),tajvan (1),fiji (1),vasút (1),középamerika (1),ausztria (1),wales (1),tél (1),ciprus (1),albánia (1),erdély (1),irak (1),antarktisz (1),Spanyolország (1),banglades (1),románia (1),guatemala (1),bulgária (1),fehéroroszország (1),marokkó (1),hotel (1),Japán (1),vihar (1),szlovákia (1),kanyon (1),jég (1),hawaii (1),botswana (1),hongkong (1),srilanka (1),vanuatu (1),tanzania (1),grönland (1),montenegro (1),csehország (1),csatatér (1),maldív (1),műhold (1),bolívia (1),mongólia (1),szingapúr (1),tunézia (1),türkmenisztán (1),namíbia (1),szerbia (1),strand (1),zambia (1),bosznia (1),uruguay (1),srílanka (1),zimbabwe (1),portugál (1),burma (1),zanzibár (1),grúzia (1),tenerife (1),piac (1),bahama (1),balkán (1),algéria (1),argentina (1),rom (1),szíria (1),mauritius (1),vb (1),észtország (1),líbia (1),namibia (1),argentína (1),örményország (1),india (1),kiribati (1),malawi (1),tanzánia (1),villám (1),korea (1),peru (1),kamerun (1)

Hirdetés

Kedvencek

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Táj-kép Táj-kép

Izgalmas, megkapó, elgondolkodtató, lenyűgöző fotók a világ minden sarká...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Hirdetés