Izlandi körutazás

Tulajdonképpen a legegyszerűbb dolog a világon jó videót feltenni menő tájakról: csak az Izlandon készült felvételekre kell rákeresni. 

izland videó

Azt hiszem, érdemes kihasználni, amíg ilyen olcsón lehet eljutni a varázslatos északi szigetországba, és saját szemünkkel is megnézhetjük ezt a sok különleges helyet.

izland videó

izland videó

izland videó

izland videó

0 Tovább

Mágikus Minszk

Nem tudom, hogy Fehéroroszország fővárosa szép-e ennyire vagy a videósok voltak roppant kreatívek és ügyesek, mindenesetre ez a drónos összeállítás igazán lenyűgözőre sikeredett.

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

európa videó fehéroroszország timelapse

0 Tovább

Repülés Erdély felett

Akár azt is mondhatnánk, divatos úti cél lett Erdély- ha így is van, léteznek sokkal kevésbé támogatandó trendek. Hogy megéri-e kiruccanást tenni a szomszédba, mindenki maga dönti el, de kedvcsinálónak remek ez a szép drónos videó.

erdély video

erdély video

erdély video

erdély video

erdély video

erdély video

erdély video

0 Tovább

Bagdad békeidőben

Manapság Irak csak a különféle csetepaték, háborúskodások, robbantások kapcsán kerül be a hírekbe, de régen sem volt sokkal jobb a helyzet, amikor Szaddám Husszein vaskézzel irányította az országot. Az ő irányítása alatt sodródott bele Irak a szomszédos Irán elleni háborúba is, ami szintén sok életet követelt. Pedig nyilván az itteni emberek is elsősorban békében szerettek volna élni.

irak video

irak video

Az ország történelme meglehetősen zaklatott, hiszen korábban volt brit uralom, ottomán korszak, sőt, sok évezreddel ezelőtt az emberi civilizáció bölcsője is a Tigris és az Eufrátesz folyók mentén ringott. Az egykori sumér városok a mai Irak déli részén helyezkedtek el, szóval voltak szebb pillanatok azért a térség történelmében a mostaninál.

irak video

irak video

Az alábbi videók egy viszonylag békés időszakba engednek bepillantást. Jó lenne, ha egyszer még eljuthatnánk Irakba biztonságban, ahol megcsodálhatnánk ennek az ősi kultúrájú országnak a legszebb látványosságait, és élvezhetnénk a vendégszeretetét.

0 Tovább

Drónnal az Antarktisz felett

Jéghegyek, bálnák és a tenger maga a főszereplők Kalle Ljung csodálatos filmjében, amit egy háromhetes sarkvidéki utazáson készített.

0 Tovább
«
123

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Google hirdetés

Google hirdetés

Hirdetés

Címkefelhő

európa (104),timelapse (58),tenger (49),ázsia (47),északamerika (38),usa (37),város (33),hegy (30),afrika (23),(23),sziget (21),folyó (17),délamerika (12),uk (11),épület (10),norvégia (10),ausztrália (9),hollandia (9),video (8),japán (7),izland (7),franciaország (7),kastély (7),kanada (7),templom (7),erdő (7),kína (6),spanyolország (6),svédország (6),vízesés (6),karib (5),barlang (5),vulkán (5),horvátország (5),híd (5),belgium (5),lengyelország (5),oroszország (5),vietnam (4),írország (4),indonézia (4),délafrika (4),finnország (4),sivatag (4),skócia (4),magyarország (3),litvánia (3),videó (3),mexikó (3),roncs (3),thaiföld (3),újzéland (3),vonat (3),törökország (3),alaszka (3),svájc (3),olaszország (3),görögország (3),chile (3),németország (3),brazília (3),egyiptom (2),mozambik (2),anglia (2),űr (2),honduras (2),izrael (2),fülöpszigetek (2),óceánia (2),kolumbia (2),kanáriszigetek (2),gleccser (2),út (2),skandinávia (2),szobor (2),málta (2),vár (2),ukrajna (2),település (2),portugália (2),bali (1),szudán (1),nepál (1),burkina faso (1),retró (1),costarica (1),mianmar (1),tajvan (1),fiji (1),vasút (1),középamerika (1),ausztria (1),wales (1),tél (1),ciprus (1),albánia (1),erdély (1),irak (1),antarktisz (1),Spanyolország (1),banglades (1),románia (1),guatemala (1),bulgária (1),fehéroroszország (1),marokkó (1),hotel (1),Japán (1),vihar (1),szlovákia (1),kanyon (1),jég (1),hawaii (1),botswana (1),hongkong (1),srilanka (1),vanuatu (1),tanzania (1),grönland (1),montenegro (1),csehország (1),csatatér (1),maldív (1),műhold (1),bolívia (1),mongólia (1),szingapúr (1),tunézia (1),türkmenisztán (1),namíbia (1),szerbia (1),strand (1),zambia (1),bosznia (1),uruguay (1),srílanka (1),zimbabwe (1),portugál (1),burma (1),zanzibár (1),grúzia (1),tenerife (1),piac (1),bahama (1),balkán (1),algéria (1),argentina (1),rom (1),szíria (1),mauritius (1),vb (1),észtország (1),líbia (1),namibia (1),argentína (1),örményország (1),india (1),kiribati (1),malawi (1),tanzánia (1),villám (1),korea (1),peru (1),kamerun (1)

Hirdetés

Kedvencek

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Táj-kép Táj-kép

Izgalmas, megkapó, elgondolkodtató, lenyűgöző fotók a világ minden sarká...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Hirdetés