Repülés Fuerteventura felett

A Kanári-szigetek kevésbé ismert és látogatott tagja Fuerteventura, pedig talán itt vannak a legszebb, égszínkék vízű tengerpartok, s a felszíni sivatagos tájnak is van egy sajátos hangulata.

Szerencsére fapadossal az egyik legolcsóbban elérhető úti cél, télen-nyáron egyaránt kellemes hely, lehet szörfözni, búvárkodni vagy simán csak strandolni- érdemes egyszer eltölteni itt egy pár napot!

0 Tovább

Felhők a Grand Canyon felett

Ez a hihetetlen time lapse videó megmutatja, miért érkezik minden évben annyi látogató ebbe a nemzeti parkba.

timelapse usa

timelapse usa

timelapse usa

timelapse usa

timelapse usa

0 Tovább

A világ a felhők felett

Santiago Borja Lopez az Ecuador Airlines pilótája, így van lehetősége fantasztikus képeket készíteni a dél-amerikai kontinens felett. (instagram)

0 Tovább

Átkelés a hágón

Bár sokan utálják a most leesett havat, a megfelelő helyen és időben szép a télies hangulatú táj: például Svájcban, a viadukton átkelő vonaton ülve nyilván kellemes élmény a nézelődés, mint azt Marco Lopez fotói bizonyítják.

svájc európa

svájc európa

svájc európa

svájc európa

svájc európa

svájc európa

svájc európa

0 Tovább

Vulkán a Tejút alatt

Egészen Guatemaláig utazott Albert Dros tájképfotós, hogy megörökítse a Fuego vulkán kitörését, ráadásul a képre komponálva a Tejutat alkotó csillagokat is.

guatemala

Egy ilyen kép elkészítése viszont nem egyszerű feladat, és nem csak fotótechnikai értelemben. Ki kell választani, melyik napszak lesz a megfelelő, bújni kell az időjárásjelentést, mikor felhőtlen az ég, még az is számít, hogy ne legyen telihold pont akkor. És persze az sem árt, ha van kitörés is, mert lángokkal, lávával lesz igazán látványos a fotó. A sorozat többi képén látható, akkor is lehet jó fotót csinálni, ha nincs minden meg egyszerre, de az ütős képhez kell a jó tervezés, a jó technika, a tudás és egy pici szerencse is.

guatemala

guatemala

guatemala

guatemala

guatemala

guatemala

guatemala

guatemala

0 Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Elérhetőség

elche@freemail.hu

Google hirdetés

Google hirdetés

Hirdetés

Címkefelhő

európa (104),timelapse (58),tenger (49),ázsia (47),északamerika (38),usa (37),város (33),hegy (30),afrika (23),(23),sziget (21),folyó (17),délamerika (12),uk (11),épület (10),norvégia (10),ausztrália (9),hollandia (9),video (8),japán (7),izland (7),franciaország (7),kastély (7),kanada (7),templom (7),erdő (7),kína (6),spanyolország (6),svédország (6),vízesés (6),karib (5),barlang (5),vulkán (5),horvátország (5),híd (5),belgium (5),lengyelország (5),oroszország (5),vietnam (4),írország (4),indonézia (4),délafrika (4),finnország (4),sivatag (4),skócia (4),magyarország (3),litvánia (3),videó (3),mexikó (3),roncs (3),thaiföld (3),újzéland (3),vonat (3),törökország (3),alaszka (3),svájc (3),olaszország (3),görögország (3),chile (3),németország (3),brazília (3),egyiptom (2),mozambik (2),anglia (2),űr (2),honduras (2),izrael (2),fülöpszigetek (2),óceánia (2),kolumbia (2),kanáriszigetek (2),gleccser (2),út (2),skandinávia (2),szobor (2),málta (2),vár (2),ukrajna (2),település (2),portugália (2),bali (1),szudán (1),nepál (1),burkina faso (1),retró (1),costarica (1),mianmar (1),tajvan (1),fiji (1),vasút (1),középamerika (1),ausztria (1),wales (1),tél (1),ciprus (1),albánia (1),erdély (1),irak (1),antarktisz (1),Spanyolország (1),banglades (1),románia (1),guatemala (1),bulgária (1),fehéroroszország (1),marokkó (1),hotel (1),Japán (1),vihar (1),szlovákia (1),kanyon (1),jég (1),hawaii (1),botswana (1),hongkong (1),srilanka (1),vanuatu (1),tanzania (1),grönland (1),montenegro (1),csehország (1),csatatér (1),maldív (1),műhold (1),bolívia (1),mongólia (1),szingapúr (1),tunézia (1),türkmenisztán (1),namíbia (1),szerbia (1),strand (1),zambia (1),bosznia (1),uruguay (1),srílanka (1),zimbabwe (1),portugál (1),burma (1),zanzibár (1),grúzia (1),tenerife (1),piac (1),bahama (1),balkán (1),algéria (1),argentina (1),rom (1),szíria (1),mauritius (1),vb (1),észtország (1),líbia (1),namibia (1),argentína (1),örményország (1),india (1),kiribati (1),malawi (1),tanzánia (1),villám (1),korea (1),peru (1),kamerun (1)

Hirdetés

Kedvencek

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Táj-kép Táj-kép

Izgalmas, megkapó, elgondolkodtató, lenyűgöző fotók a világ minden sarká...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Hirdetés